viernes, 20 de febrero de 2009

22-MUSLOS DE POLLO CON CONFITURA***


                                                           INGREDIENTS:
4 cuixes de pollastre, tomàquets "cherry", cebes petites, 2 alls sense pelar, 1 fulla de llorer, 1 bastonet de canyella, 1 copa de brandy, prunes sense os, "orejones", panses, mantega, oli d'oliva, sal, pebre.
1-Rentar les cuixes de pollastre, posar-hi sal i pebre. Exprimir una llimona i posar-la a macerar junt amb el pollastre 30 minuts a la nevera.
2-Agafar una cassola de terrissa i posar-hi oli d'oliva i mantega.
3-Daurar les cuixes. Quan estiguin daurades afegir una copa de brandy i coure fins que s'evapori. No tapar la cassola.
4-Afegir les cebes, tomàquets, alls, fulla de llorer, canyella, llimona, sal i pebre.
5-A part posem en una cassola les panses, prunes i els "orejones",les fregim i afegim a l'últim moment els pinyons. Reservem unes quantes per decorar el plat.
6-Deixar coure el pollastre a foc lent 45 minuts, si es necessari posar-hi una mica d'aigua o caldo de pollastre.
7-Quan estiguin cuites les prunes, panses i "orejones", les triturem a la batedora elèctrica fins que quedi  una confitura.
Emplatem i decorem. Servim la confitura a banda.

domingo, 8 de febrero de 2009

21-FRICANDO DE VEDELLA***





INGREDIENTS:
1/2Kg. de vedella, farina, oli, sal, 1 paquet de picada, all i julivert, 1 ceba a rodanxes, varietat de bolets deshidratats, 4 tomàquets madurs.

1-Posem amb aigua els bolets 1/2 hora.

2-Salem i arrebossem els talls de vedella amb farina blanca.
3-Els fregim amb oli ben calent i reservem, volta i volta.
4-Fem un sofregit amb la ceba fins que quedi transparenta.
5-I avoquem el tomàquet ratllat.
6-Fem una picada amb all i julivert, ametlles, pà i avellanes.
7-Ho avoquem amb la carn al sofregit de ceba i tomàquet.
8-Ho coem a foc lent 1h 1/2 i finalment i avoquem els bolets.
Emplatem