martes, 11 de noviembre de 2008

4-EXPLOSIÓ DE COLORS

Aquest diumenge em tingut una cel.lebració especial a casa dels pares. La mare ens ha preparat
quelcom ràpid, molt bo i sobretot vistos. La taula era una explosió de colors.

En primer lloc un pernil d'ànec "Pato d'Aranaz" de la casa Martiko, acompanyat amb foie d'ànec, ou filetejat i ensucrat i un sortit de canapès variats, que explicaré en un altre ocasió.










En segon lloc "CONFIT D'ÀNEC"
Per 8 persones:
8 cuixes d'ànec de la casa "Martiko"
2 pots de 1Kg. de melmelada de préssec
3 cullerades soperes de licor de préssec
2 mitads de préssec per persona
Posar 100gr. de mantega a la cassola, quand està desfeta afegir-li 2 pots de 1Kg. de melmelada de préssec i tres cullerades soperes de licor de préssec. A part ficarem al microones d'una en una les vuit cuixes d'ànec per desengrassar-les, això es opcional, depèn de sí t'agrada el greix o no.
S'agafen les cuixes i es posen a la cassola amb la salsa que hem fet i deixar-lo que faci xup-xup durant 5 minuts. Finalment i afegim 2 mitads de préssec per persona i ho presentem al plat.








Arriben els postres...
AMANIDA DE FRUITES









Pomes, peres, plàtans, taronges, maduixes, kiwis, pinya, raïm... fruites variades segons
el temps.









Pelem les fruites i les tallem a trossets petits i les fiquem amb una safata.









...agafem l'almivar de la pinya i afegim garnatxa, licor de préssec al gust i sucre blanc.
Ho remenem bé...









...ho avoquem a la amanida












i decorem amb les fruites que hem reservat expressament per la decoració.

FLAM DE XOCOLATA AMB PERES










6 barretes de xocolata Nestlé Postres, 400 ml.de llet, 250gr. sucre blanc, 3 ous, 3 peres tipus (conference), 1 trosse't de canella, sucre per caramel.litzar el motllo.










Pelar les peres, introduir-les en una cassola i posar una mica d'aigua, 50gr. de sucre i canella. Coure-les a foc lent fins que estiguin tendres. Deixar-les refredar i tallarles a dau-ets.










Escalfar la llet en un bol sense que arribi a bullir. Apartar-la del foc, afegir la xocolata a trossos i remoure bé fins que es desfaci.










Deixar refredar una mica i afegir els ous batuts, 200gr. de sucre i els trossos de pera.
Barrejar bé.







Avocar la mescla en una flamera gran i coure al bany Maria en el forn a 180ª fins que quedi quallada mes o menys 1 hora.
Deixar refredar el flam , desmotllar-lo i finalment decorar-lo...
BON PROFIT!!!