miércoles, 26 de noviembre de 2008

6-CREMA DE PATATAS CON CEBOLLA CARAMELIZADA***




INGREDIENTS: 3 cebes, 30 gr.de mantega, 2 cullerades de sucre moreno, 2,5dl. de vi blanc, 3 patates grosses, 5 gots de caldo de verdures, 1 tassa de nata líquida, sal i pebre.

1- Filetejar les cebes.
2- Desfer la mantega i ficar-hi les cebes.
     Coure a foc lent fins que quedin transparents.
     Espolvorejar-les  amb sucre moreno.
     Deixar que caremel.litzin a foc lent remoguen amb una cullera de fusta.

3-Afegir el vi blanc i les patates a troços. Coure 5 minuts a foc lent.
4-Afegir el caldo de verdures i coure 20 minuts més, fins que la patata quedi cuita.
5-Afegir la crema de llet.
6-Triturar-ho tot amb la batedora elèctrica fins que quedi una crema suau. Sal-pimentar.
7-Col.loquem la crema al plat i decorem al gust...