INGREDIENTS: 3 cebes, 30 gr.de mantega, 2 cullerades de sucre moreno, 2,5dl. de vi blanc, 3 patates grosses, 5 gots de caldo de verdures, 1 tassa de nata líquida, sal i pebre.
1- Filetejar les cebes.
2- Desfer la mantega i ficar-hi les cebes.
Coure a foc lent fins que quedin transparents.
Espolvorejar-les amb sucre moreno.
Deixar que caremel.litzin a foc lent remoguen amb una cullera de fusta.
2- Desfer la mantega i ficar-hi les cebes.
Coure a foc lent fins que quedin transparents.
Espolvorejar-les amb sucre moreno.
Deixar que caremel.litzin a foc lent remoguen amb una cullera de fusta.
3-Afegir el vi blanc i les patates a troços. Coure 5 minuts a foc lent.
4-Afegir el caldo de verdures i coure 20 minuts més, fins que la patata quedi cuita.
4-Afegir el caldo de verdures i coure 20 minuts més, fins que la patata quedi cuita.
5-Afegir la crema de llet.
6-Triturar-ho tot amb la batedora elèctrica fins que quedi una crema suau. Sal-pimentar.
7-Col.loquem la crema al plat i decorem al gust...
6-Triturar-ho tot amb la batedora elèctrica fins que quedi una crema suau. Sal-pimentar.
7-Col.loquem la crema al plat i decorem al gust...