1- Agafem un bol i barregem la carn de porc amb la vedella, el pernil trinxat, els ous crus, el pa remullat
amb la llet, sal i pebre.
amb la llet, sal i pebre.
2-Tirem la resta de les olives i el formatge ratllat.3-Quan està ben barrejat agafem un full d'alumini i posem la carn al damunt i aplanem bé.
4- Posem unes làmines de bacon i a sobre els ous bullits.
4- Posem unes làmines de bacon i a sobre els ous bullits.
5- Amb l'ajut de l'alumini ho enrottlem i donem forma al pastis.
6- El rebosem amb farina blanca i el col.loquem en una cassola amb oli d'oliva i el fregim perqué
quedi daurat pels dos cantons.
7-Avocar-hi el vi blanc i finalment el caldo de pollastre. Coure a foc lent 1 hora.
8-Finalment fem una picada d'all , julivert i olives i l'afegim al sofregit.
9-Deixem que es refredi i tallem. Ho tornem a col.locar a la cassola perqué faci xup-xup...
10-Tallar-ho quand estigui fred.
quedi daurat pels dos cantons.
7-Avocar-hi el vi blanc i finalment el caldo de pollastre. Coure a foc lent 1 hora.
8-Finalment fem una picada d'all , julivert i olives i l'afegim al sofregit.
9-Deixem que es refredi i tallem. Ho tornem a col.locar a la cassola perqué faci xup-xup...
10-Tallar-ho quand estigui fred.