200gr. arròs, 1llauna petita olives farcides, 4 rodanxes pinya en almivar, 6 barres de cranc, 10 llagostins, maionesa, ketchup, suc de pinya.
1-Posem a bullir l'arròs
2-Agafem un bol i posem l'arròs , 1 llauna petita d'olives farcides, 1 llauna petita de pinya en almívar,
6 barres de cranc i 10 llagostins.
3-Preparem la salsa rosa amb maionesa, ketchup i suc de pinya.
4-Ho fiquem tot dins un bol i barregem bé.
5- Fem una juliana amb enciam. Agafem un motllo rodó d'emplatar i preparem el plat:
-una capa fina d'enciam
-amanida d'arròs
-una capa fina d'enciam
6-Decorem al damunt al gust.
Jo he posat una estrella de pasta de full, llagostí, olives a rodanxes, ou dur a làmines i una mica de succedani de caviar.
Ara a l'hivern ho servim a temperatura ambient, a l'estiu ho poso una estona a la nevera.