lunes, 15 de diciembre de 2008

11-"FRIT DE POLP" PLATO TIPICO IBICENCO (MONICA)


INGREDIENTS: patates a rodanxes, ceba filetejada, pebrot vermell i verd a tacs, sal, oli,pebre i julivert.

1-Posar aigua a bullir , quan arrenqui el bull fiquem tres vegades el pop, posar i treure, perquè es petin les fibres.
2- Ficar el pop a bullir amb pebre i llaure com si fos a la Gallega. Al cap de 45 minuts punxar el mig del
     cap  per veure si es tendre, si es així el podem treure.
3-Fregir totes les verdures per separat i sempre amb el mateix oli.
    Primer les patates, les retirem i fregim les cebes, les retirem i fregim els pebrots.
4-Agafem el pop i el tallem a trossos petits i el barregem amb les verdures, ho remenem bé i afegim sal, pebre, pimentó vermell i julivert. Deixar coure 10 minuts més perque es mesclin els sabors. I finalment emplatar.