1-Posar en un bol un ou, "maizena" i aigua, remenar-ho bé fins que quedi una crema.
2-Tallar el pollastre a daus grossos.
3-Afegir-l'ho al bol i deixar reposar 10 minuts.
4-Fregir amb oli ben calent. Retirar del foc i deixar que s'escorri l'oli.
5-Agafem un wok i posem oli de gira-sol i ceba, quan estigui transparenta afegir el pebrot vermell, fins que
s'estovi una mica. La consisténcia del pebrot depèn del gust de cadascú. Seguidament i avoquem el
cogombre, pinya i vinagre, ho deixem dos minuts fins que s'evapori el vinagre.
5-Agafem un wok i posem oli de gira-sol i ceba, quan estigui transparenta afegir el pebrot vermell, fins que
s'estovi una mica. La consisténcia del pebrot depèn del gust de cadascú. Seguidament i avoquem el
cogombre, pinya i vinagre, ho deixem dos minuts fins que s'evapori el vinagre.
6-Retirem la pinya del wok i afegim el ketchup, sucre moreno i ho remenem bé vigilant que no s'enganxi.
7-Diluir una mica de "maizena" amb aigua fins que es desfaci i ho afegim al preparat anterior fins que la salsa
es torni espessa.
es torni espessa.
8-Finalment i posem el pollastre i la pinya i ho deixem 5 minuts a foc ben lent.
9-Ho deixem reposar i servim.
9-Ho deixem reposar i servim.