1-Tallem les cebes i les posem a sofregir a foc lent fins que quedin transparentes.
2-A banda fregim durant 2 minuts el beicon.
3-Agafem un bol i posem 2 ous, sal i pebre i ho barregem bé, el pa del dia abans i la crema de llet.
Ho remenem bé fins que es desfaci el pa i quedi una pasta.
4-I avoquem el beicon amb la ceba, el formatge ratllat, el julivert picat, sal i pebre. Remenem.
4-I avoquem el beicon amb la ceba, el formatge ratllat, el julivert picat, sal i pebre. Remenem.
5- Apart preparem un motllo de plum cake, l'untem amb mantega i pa ratllat.
6- I posem la pasta i ho col.loquem al forn a 200º durant 40minuts.
7- Deixem refredar, ho tallem i ho emplatem acompanyat amb una amanida.
6- I posem la pasta i ho col.loquem al forn a 200º durant 40minuts.
7- Deixem refredar, ho tallem i ho emplatem acompanyat amb una amanida.