domingo, 28 de diciembre de 2008

15-PUDING DE ESPINACAS


INGREDIENTS:
 200ml. crema de llet, 2 ous, 100gr. formatge ratllat, sal, oli, 1 kg espinacs, 75gr.cintes de beicon, 2 ous bullits, 3 tomàquets madurs.

1- Agafem un bol i avoquem crema de llet, 2 ous i formatge ratllat. Ho batem amb les barilles.
2-A part posem a bullir els espinacs i una vegada bullits treure'm bé l'aigua.
3-fregir les cintes de beicon sensa oli.
4- Barrejar la crema de llet amb els espinacs i tirar les cintes de beicon .

5-posar a bullir els ous i tallar-los a rodanxes.
6- Agafar un motllo i untar-lo amb mantega, avocar-hi la mitat dels espinacs, posar una capa de ous bullits i tirar a sobre la resta dels espinacs.
7-Preparar un sofregit de ceba i tomàquet, o bé salsa maionesa.
8- Posem el puding al forn a 180º durant tres quarts,  ho cobrim amb paper de plata.

     9-A part he preparat un "montadito":
        tomàquet verd, oli i sal, "rulo de cabra", sucre cremat amb la planxa de fer la crema cremada i un ou de guatlla fregit.
 10-Emplatem tot junt...